HD BAND

          Harmony Duo   
Formatie nunta Bucuresti,Constanta,Ploiesti,Brasov,Pitesti             

Formatie nunta,evenimente

HARMONY DUO

  Harmony Duo

FORMATIE NUNTA-MUZICA COVER


Formatia Harmony Duo,participa la nunti,botezuri,petreceri,private,aniversari in Bucuresti,Constanta,Ploiesti,Brasov,Buzau,Pitesti,Valcea,precum si in alte localitati sau strainatate.
Repertoriul si programul artistic este generos cuprinzand atat muzica usoara romaneasca si internationala,cat si muzica greceasca si armaneasca,muzica populara si de petrecere,dar  si smoth jazz si evergreens.
Accesati pagina cu REPERTORIU,pentru detalii.
Accesati pagina VIDEO,pentru detalii

HD BAND-Harmony Duo-Alegerea perfecta pentru o nunta de vis.

HARMONY DUO BAND-Vocal,Keyboards,Vioara,Chitara,Bouzuki,Saxofon-Formatie completa pentru nunta (impreuna cu colaboratori).

      Daca viata dumneavoastra este marcata de un eveniment inedit,fie ca este vorba de nunta,botez,aniversare,petrecere de firma,petrecere de sfarsit de an,cocktails,spectacol pop-rock sau latino,seara traditionala romaneasca sau greceasca,indiferent ca va aflati in tara sau strainatate: Bucuresti,Constanta,Sinaia,Ploiesti,Pitesti,Brasov,Targoviste,Sibiu,Buzau,Valcea,etc.,  

HD BAND-HARMONY DUO-vocal,keyboards,vioara,chitara,bouzuki,saxofon- va poate fi alaturi cu seriozitate si profesionalism facand din evenimentul mult visat ceva unic si de neuitat. 

Subscribe

Like Us on Facebook

Recent Videos

216 views

Recent Blog Entries